Sümer:Trabzonspor'un kurtuluşu olabilir

Trabzonspor Divan Kurulu Toplantısında Trabzonspor'un efsane isimlerinden Özkan Sümer Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu. Özkan Sümer, "Bildiğim kadarıyla Olağan Genel Kurul olması imzaknsız. Trabzonspor yönetimi Olağan Genel Kurul kararı aldı. Bunun  ge

Sümer:Trabzonspor'un kurtuluşu olabilir

Trabzonspor Divan Kurulu Toplantısında Trabzonspor'un efsane isimlerinden Özkan Sümer Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Özkan Sümer, "Bildiğim kadarıyla Olağan Genel Kurul olması imzaknsız. Trabzonspor yönetimi Olağan Genel Kurul kararı aldı. Bunun  geçerli olmayacağını düşünüyorum. Niyahet bir genel kurul olacak. Bu da Trabzonspor'un kurtuluşu olabilir" dedi.

Sümer, "Bu kadar kargaşanın yaşandığı bir yerde sonuçların olumlu olması beklenemez. Takımın dahil kulüpte kaos yaşanıyor. Trabzonspor bu genel kurulda kurtuluş kararını verebilir yada yok oluş kararını verebilir. Buüyük bir kesim takıma bakıyor. Kulübün iyi olmadığı bir yerde takımın iyi olması beklenemez. Önce Külübün düzeltimlesi gerekir. Trabzonspro2da bana gömre olağanüstü genel kurul yapılmalıdır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler