Sümer "Yaşananlar ahlaksızlıktır"

Sümer, kongre üyelerinin hiçe sayıldığını ve Trabzonspor’un bir çete tarafından işgal edildiğini söyledi.Trabzonspor'un eski başkanlarından Özkan Sümer, yaşanan kongrenin ardından açıklamalarda bulundu. Sümer, kongre üyelerinin hiçe sayıldığını ve Trabzon

Sümer "Yaşananlar ahlaksızlıktır"
Sümer, kongre üyelerinin hiçe sayıldığını ve Trabzonspor’un bir çete tarafından işgal edildiğini söyledi.

Trabzonspor'un eski başkanlarından Özkan Sümer, yaşanan kongrenin ardından açıklamalarda bulundu. Sümer, kongre üyelerinin hiçe sayıldığını ve Trabzonspor’un bir çete tarafından işgal edildiğini söyledi.

Trabzonspor’un tüm değerlerinin tahrip edildiğini öne süren Sümer, camiada bir iç savaş yaşandığını vurgulayarak, "Şike ahlaksızlıktır. Ancak bugün Trabzonspor kongre salonunda yaşadıklarımız şikeden daha büyük ahlaksızlıktır. Şikeyle mücadele edeceğini söyleyen İbrahim Hacıosmanoğlu, genel kurul üyelerinin ibrasından şikeyle kurtulmaya çalışmıştır. Savaşların en acımasızı iç savaştır, bugünkü genel kurul iç savaşın bir örneğidir. Trabzonspor’un tüm değerleri tahrip edilmiştir. Camia duyarlılığına karşı çıkılmış, genel kurul üyelerinin iradesi hiçe sayılmıştır. Bugün Trabzon da mali genel kurul yapılmamıştır. Trabzonspor bir çete tarafından işgal edilmiştir. Doktorlar da cinayet işler. Genel Sekreter Doktor Köksal Güney, Trabzonspor’u imha etmiştir. Trabzonspor;  Yönetim Kurulu'nun, Divan Kurulu'nun, Sicil Kurulu'nun ve Denetleme Kurulu'nun ittifakıyla katledilmiştir." şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler