Sümer: Bu davet suçtur

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Genel Kurul öncesinde üyelere gönderdiği mesajın yankıları sürerken, eski Başkanlardan Özkan Sümer bu konuda Haber61.net’e açıklamalarda bulundu.Böyle bir uygulamanın çok çirkin olduğunu ifade eden Özkan Sümer

Sümer: Bu davet suçtur

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Genel Kurul öncesinde üyelere gönderdiği mesajın yankıları sürerken, eski Başkanlardan Özkan Sümer bu konuda Haber61.net’e açıklamalarda bulundu.

Böyle bir uygulamanın çok çirkin olduğunu ifade eden Özkan Sümer, “Bir kere bir kulüp başkanının delegeleri böyle bir koşullandırma ve görevlendirme ile Genel Kurul’a davet etmesinden daha çirkin ne olabilir. Bu onun kalitesini net bir şekilde ortaya koyacak bir uygulamadır” dedi.

ART NİYETLERİ VAR

Taşınmazların alınıp satılması konusunda ise mevcut yönetimin art niyetli olduğunu dile getiren Sümer,  “7. Madde ile ilgili olarak biz alalım onlar satar diyorlar. Böyle bir düşünceleri olsa neden satışı katıyorlar. Demek ki bir art niyet var. Almaya yönelik değil satmaya yönelik bir anlayışta oldukları ortaya çıkıyor.

YETKİNİN NE İÇİN KULLANILACAĞI BELLİ DEĞİL

Alınacak ve satılacak şeyin niteliği ortada olunca bu kulübün yararınadır, akla yatkındır düşüncesinden hareket edilebilir. Ama bu yetkinin ne için kullanılacağı hiç belli değil. Kendi niyetlerinin de yaptıkları icraatlar la çok güvenilir olmadığı ortada. Böyle olunca 7. maddeyi onaylamak mümkün değil. Çünkü kulüp açısından çok tehlikeli bir şey” ifadelerini kullandı.

BU DAVET BİR SUÇTUR

Sümer, İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimini ibra etme konusunda ise “İbra konusunda ben ve çevremdeki insanlarla çekimser kalmayı düşünüyoruz. Bu davet kesinlikle bir suçtur. Bir kulübün başkanı üyelerine böyle bir koşullandırmada bulunabilir mi? Gelecek orada herkes iradesini ortaya koyacak. Sen üyeleri hedef gösteriyorsun. Bu ciddi bir suçtur. Bu kadar güvensi ve bu kadar suça ilgisiz bir insanın bu doğrultuda ona hak tanımak bu maddeyi onaylamak kolay bir iş değil” dedi.

Haber / Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor