Süleyman Soylu Trabzon’dan sert sözlerle yüklendi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Trabzon’dan “Türkiye’yi Dünya’ya şikayet ediyorlar” diyerek HDP Selahattin Demirtaş’a yüklendi. Trabzon Park Dedeman otelinin açılışı için Trabzon'a gelen ve burada yaptığı konuşmada Bakan Süleyman Soylu şu

Süleyman Soylu Trabzon’dan sert sözlerle yüklendi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Trabzon’dan “Türkiye’yi Dünya’ya şikayet ediyorlar” diyerek HDP Selahattin Demirtaş’a yüklendi.

Trabzon Park Dedeman otelinin açılışı için Trabzon'a gelen ve burada yaptığı konuşmada Bakan Süleyman Soylu şunları söyledi;
 
Bugün burada Trabzon turizmi için çok önemli gördüğüm bir yatırımı açmak için toplandık. Trabzon’umuz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Trabzon Tarihi Kültürü medeniyeti ve ticareti ile çok önemli bir şehir.
 
Türkiye turizm noktasında çok ciddi bir zihniyet değişimine kavuşmuştur. Türkiye dünya turizm örgütünün tahminlerinin 3 katından fazla büyümüştür. Turizm gelirlerinde büyük ivme kazanmıştır. Dünya turizminde kitle turizminin yanısıra bireysel turizmde de başta gelmektedir. Kongre turizminde de ilerleme kaydetmeye başlamıştır. Trabzon’umuzu da bu yolda zirveye taşımak istiyoruz. Hedeflerimizi tutturma konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.
 
ALTIN YUMURTLAYAN TAVUĞU KESMEMELİYİZ
 
Turizm konusunda altın yumurtlayan tavuğu kesmemeliyiz. Her şeyimizi Trabzonluya yakışır şekilde düzenlemeliyiz. Trabzon’da turizm konusunda büyük bir yükseliş gerçekleşti. Bir süredir Trabzon’la ilgili çalıştaylar toplantılar ve seminerler yapıyoruz. Bütün bunlar bir bütünün parçalarıdır. Allah’ın bize bahşettiği doğan güzellikleri ne olur mahvetmeyelim. Bu doğal güzellikleri kirleten bir anlayıştan ne anlıyoruz ben anlamıyorum. Herhangi bir estetiği olamayan binalardan ne keyif alıyoruz. Kaçak yapılaşmayı hala önleyemedik. 45 çukur ne demek. Bunu nasıl yapacaksınız? Yolunu suyunu ve diğer alt yapısını nasıl yapacaksınız. Temizliğinden bütün altyapısına kadar Uzungöl bizim önceliğimizdir. Siyasetçiler bazen hoşa gitmeyen şeyler söylerler. Çok yakın bir zamanda stadyum açılacak. Takımlarda ve bireysel şampiyonalarda şampiyonlarımız çoktur. Trabzon için çok nemli yatırımların altına imza atıyoruz.
 
DELİ DANALAR GİBİ KOŞTURDU
 
Türkiye’yi terörle mücadele ile oyalamaya çalışanlara karşı bütün her şeyi yapacağız ama bir yandan da ülkenin kalkınması için her şeyi yapacağız. Türkiye’yi dünyaya şikâyet ediyorlar. İ Gidip Türkiye'yi bir takım istiralarla beraber bu güzel ülkemizi şikayte ediyorlar. Bugün bir tek vatandaş bana baskı ile oy kullandırıldı diyemez. Türkiye’de terör karışmış bir takım gazeteciler ve başka adi suçlara karışmış insanların dünyada yaptıkları Türkiye’ye yatırımı engelleyen en önemli engeldir. Bu Türkiye'nin gelişmesini engelleyen en önemli etkendir. İşte Selahattin Demirtaş Cenevre'deydi. Türkiye'yi iftiralarla beraber karalayan insanımızın şu gayretlerini engellemeyen çalışan bir haliyeti ruhiye içinde deli danalar gibi koşturuyordu.
 
HEP BİRLİKTE BÜYÜYECEĞİZ
 
Bunların hepsinin üstünden geleceğiz. Türkiye birçok badire atlattı ve bunlara karşı başarılara yürümeye devam edeceğiz. Trabzon’a 14 yılda 14 katrilyon hizmet yapılmıştır. Dedeman Türkiye'nin en önemli kurumlarından biridir. Bu açıdan Trabzon’un Dedeman’la buluşmasını önemli bir adım olarak değerlendiriyorum. Hep beraber büyüyeceğiz. Şehrimizi ve ülkemizi hep beraber kalkındıracağız. Bayrağımızı bütün ülkelerde bütün yapılanlara rağmen dalgalandıracağız. Çok değerli bir geleceğimiz geliyor. Üniversitelerimizden çok önemli ne yapacağını bilen eğitimli bir gençlik yetişiyor. Her kese katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem