Süleyman Soylu: “İşinizin hakkını verin”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Trabzon’un Of İlçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Of Teknoloji Fakültesi mezuniyet törenine katıldı. Bakan Süleyman Soylu, Bölgenin göz bebeği KTÜ’ye bağlı Of Teknoloji Fakültesinin mezuniyet töre

Süleyman Soylu: “İşinizin hakkını verin”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Trabzon’un Of İlçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Of Teknoloji Fakültesi mezuniyet törenine katıldı.

Bakan Süleyman Soylu, Bölgenin göz bebeği KTÜ’ye bağlı Of Teknoloji Fakültesinin mezuniyet töreninde olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, şunları söyledi;

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

“Girişimcilik evi açılışı için Trabzon’da olduk. Bugün buraya gelirken de KTÜ’yü düşündüm. KTÜ ve Of Teknoloji Fakültesi tam yerinde kurulmuş bir eğitim yatırımıdır. Bu nedenle bu mezuniyet törenini çok önemsiyorum be buradan yetişecek bireylerden çok şeyler bekliyoruz. Bu gençlere üretebilecekleri ortamları yaratmak zorundayız. 2002’de itibaren bu konuda çok önemli mesafe kat ettik. Gençlerimizi her türlü destekliyoruz. Yeni yasalarla gençler sağlık sigortası kapsamındadır. Ayrıca gençlerimizin Genel Sağlık Sigortası borçlarını da 26 Nisan 2016 tarihinden itibaren sildik. Türkiye artık dünya ile rekabet edebilen bir Türkiye’dir. Çıkarılan kanunlar ve yapılan çalışmaları iyi takip edin. Tekerleği bulmak ve cep telefonunu bulmak bir icattır. İkisinin ortak yazı insanlığa hizmet için olmasıdır. İşinizi severseniz bu işte insanlığa faydalı olursanız kendi mutluluğunuz ülkenin mutluluğu ve insanlığın mutluluğu için bir adım atmış olursunuz.

Hepiniz Anadolu’nun bir yerinden geliyorsunuz. 1950’de Türkiye demokrasi konumunda önemli bir adım atıldı. Barajlardan yollara diğer ülkelerle olan ilişkilerinden daha birçok şeye kadar önemli adımlar atıldı. Türkiye 1950 ve 60 arası çok büyük bir değişim yapmıştır. Köylerle şehirleri birleştirmiştir. Bunları sağlayan sadece insan değil bir demokrasi iklimidir. Alevi’si Kürdü kendini ifade etmesidir. 1950-60 arası isyan olmamasının nedeni budur. Hayata atıldığınız Eski değil Yeni bir Türkiye’dir. İmkanlarımız elverişlidir. Size kucak açan eğitiminizi birikiminizi çalışmaya dökebileceğiniz bir Türkiye var. Bizim sizden beklentilerimiz var. Biz sizin sıralarınızda okurken öğretmenlerimiz bize ABD’yi Almanya2yı anlatırdı. Bizim ne zaman ileriye dönük planlarımız olacak diyorduk. Şimdi ise 2023-2050 ve 2070 planlarımız var. Türkiye coğrafyasında çok önemli bir önderliği yapmıştır. Tüm hükümet mensuplarımız Geleceğin Türkiye’sini ve ülkemizi sıkıntıya sokmaya çalışan örgütlere karşı güçlü durabilmemiz için güçlü bir sistemi görev edindik. Hangi iş olursa olsun işinizin aldığınız ücretin hakkını verin. Alın terinizle işinizin hakkını verdinizde her şey bereketli olur. Bizden öncekilerin ellerinden geleni yaptıklarına inanıyoruz. Bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sizden de bunu bekliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler