Süleyman Soylu Haber 61.net'i ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu bugün Haber61net’i ziyaret etti.Akparti Medya İletişim Direktörü Arzu Yalçınalp ile birlikte  Haber61.net’i ziyaret eden Soylu’yu Haber61.net imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu, Ha

Süleyman Soylu Haber 61.net'i ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu bugün Haber61net’i ziyaret etti.

Akparti Medya İletişim Direktörü Arzu Yalçınalp ile birlikte  Haber61.net’i ziyaret eden Soylu’yu Haber61.net imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu, Haber61.net Genel Müdürü Ergun Hardaloğlu Haber61.net Genel Koordinatörü Orhan Çavuşoğlu ve Haber61.net Genel Yayın Yönetmeni Şükrü Üçüncü karşıladı.

Haber61 net imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu  haber61 TV ve Radyo haber61 net ile ilgili olarak kuruluş aşamasından bu gün kadar olan süreç ile ilgili bilgi verdi.

Akparti  Trabzon Milletvekili Adayı Soylu haber61 net’i ziyaret etmekten memnun olduğunu belirterek, "Haber61 Trabzon’un ve Bölgenin en gür sesi oldu. Gücünü her yerde hissettiriyor. Emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

img_0001-001.jpg

img_0008.jpg

dsc_0034.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler