Cenap Serdar

Cenap Serdar

Suikast ve sabotajlara dikkat

FETÖ’cü şer odakları, Ergenekon, Balyoz planlarıyla Devletin en önemli gücü Ordumuzun vatansever komutanlarını akıl almaz ithamlarla cezaevlerine göndererek, kendilerine bağlı militan askerlerini terfi ettirip önemli komuta merkezlerine atanmalarını sağladılar, daha sonra Gezi olaylarını kışkırtarak ülkedeki tüm etnik kökenleri Devlete karşı ayaklandırıp ülkede iç savaş çıkarıp, Devletin gücünü zayıflatmayı hedeflediler, bunda başarılı olamayınca 17-25 Aralık sürecinde başta sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere tüm AK Partili siyasiler hakkında kirlice adice hazırlanmış kaset senaryolarına yöneldiler ancak, Hükümetin kararlı ve cesur duruşu bu oyunu da bozdu ve yok olup gideceklerini anlayınca 17 Temmuz gecesi alçakça Türk milleti ve onun seçilmiş Cumhurbaşkanı ve hükümet kabinesine adice saldırdılar ve gerekli cevabı misliyle aldılar, almaya da devam ediyorlar.

FETÖ yapılanması içerisinde yer alan hainler artık kaçacak delik arıyor. Ancak bilmedikleri bir şey var o da başta Cumhurbaşkanımız  sayın  Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere vatanı ve milletini seven herkes bu adi sapık zihniyetli örgütü ve onun mensuplarının tamamını yok etmekte kararlı ayrıca, bu günlerde yaşanan kabine değişikliği sonucu içişleri Bakanı olan sayın Süleyman SOYLU’nun terörist  yapılanmaların üzerine cesaretle giderek büyük darbeler vuracağı, bunların kökünü kazıyacağı muhakkaktır.

Darbe geçti, Milli İradeye sahip çıkma adına  sokakları caddeleri dolup taşıran milletimiz evlerine çekildiler yani fırtına geçti mi? Asla fırtınanın dindiğine inanmıyorum, FETÖ bu günlerde intikam almak için her türlü senaryoyu yazıp çiziyordur. Özellikle Rusya ile yapılan anlaşmalar sonrası ABD de kılıçları çekmiş görülüyor. Her şey Türkiye’ye karşı değil Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik yapılıyor, ABD ve AB üyesi ülkeler sayın Erdoğan’ın gücünün farkına iyice vardılar, utanmadan destek verdikleri darbe sırasında milli iradeyi ve vatandaşlarının geleceğini  verdiği kararlarla kahramanca savunan Erdoğan’ın gücünden artık iyice korkmaya başlamışlar, hatta bunu basın yayın organlarında açıkça ifade etmişlerdir. Yani Recep Tayyip Erdoğan Türk milleti için  bir kahraman kurtarıcı, iyi bir lider  onu yok etmek Türkiye’yi yok etme anlamını taşımaktadır. Söz konusu Ülkeler bunu artık çok iyi bilmektedirler.

ABD ve AB üyesi ülkeler ile işbirliği içerisinde olan FETÖ mensupları bu günlerde söz konusu ülkelerin istihbarat servisleriyle “Türkiye’yi ele geçirmek için Recep Tayyip Erdoğan’ı nasıl öldürebiliriz” şeklinde hain planlarını yapmaktadırlar.

 Ne yapabilirler? Önümüzdeki günlerde  Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişiminde bulunabilirler veya Etnik kökenli oluşumları harekete geçirmek ve ülkede kaos yaratmak amacıyla çok önemli suikast ve sabotaj eylemlerinde bulunabilirler. Bu hainlerin boş durduklarını asla düşünmemeliyiz. Özellikle Sayın Erdoğan’ın Yurt dışı gezilerine çok dikkat edilmelidir, burada yediği içtiğinin yanı sıra kalabalık ortamlarda mutlaka etrafında bir güvenlik çemberi oluşturulmalıdır.

Allah korusun sayın Erdoğan’a yönelik yapılacak en küçük bir suikastta, ülkemiz kan gölüne döner, bu bakımdan millet olarak çok dikkatli ve uyanık olmalıyız, etrafımızda olup bitenlerden şüpheli gördüklerimizi Güvenlik güçleriyle paylaşmalıyız. Başka Türkiye yok, cesur yürekli  Erdoğan ise bir daha asla gelmez!

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR