Suat Kılıç'a yine şike tepkisi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Trabzonspor'un Akyazı Kompleksi temel atma töreninde, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Trabzonsporlu taraftarlar arasında gergin dakikalar yaşandı.Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın konuşması sırasında

Suat Kılıç'a yine şike tepkisi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Trabzonspor'un Akyazı Kompleksi temel atma töreninde, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Trabzonsporlu taraftarlar arasında gergin dakikalar yaşandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın konuşması sırasında izleyiciler arasında bulunan bir grup Trabzonspor taraftarı sürekli tezahürat yaparken, taraftarlar, üzerinde 'Şike yapmak sanat olsaydı Fener Oskar alırdı' yazan kaşkol açtı. Taraftarların bu tutumu üzerine konuşmasını sinirli ses tonuyla tamamlayan Suat Kılıç protokol tribününe döndü.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da, "Bu projeye 'Hayal' dediler, mahkemeye gittiler. Stadın biteceğini Trabzon, Türk futbolu gördü. İnşallah çok kısa sürede biteceğini biz de göreceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor