Zorunlu rotasyon!

Trabzonspor, Galatasaray maçıyla birlikte 10 gündeki 4'üncü sınavına çıkmış olacak. Bu nedenle Eskişehir ve Cim Bom karşısında zorunlu rotasyon yapılacak.Şenol Güneş’i son günlerde en zorlayan konu, yoğun maç fikstürü oldu. Perşembe günü Kasımpaşa karşısı

Zorunlu rotasyon!

Trabzonspor, Galatasaray maçıyla birlikte 10 gündeki 4'üncü sınavına çıkmış olacak. Bu nedenle Eskişehir ve Cim Bom karşısında zorunlu rotasyon yapılacak.

Şenol Güneş’i son günlerde en zorlayan konu, yoğun maç fikstürü oldu. Perşembe günü Kasımpaşa karşısında 120 dakika mücadele veren Trabzonspor, yaklaşık 62 saat sonra Büyükşehir Belediye karşısına çıktı.

Bordo-Mavililer,yarın da Eskişehirspor’la kozlarını paylaşacak. Pazar günü ise Galatasaray’ı konuk edecek. Böylece 10 gün içinde 4 maç oynamış olacak. Bu dönemde Colman, Soner ve Bamba gibi isimlerin sakatlıklarının da olması Şenol Güneş’i kara kara düşündürüyor.

Deneyimli çalıştırıcı, her iki maç için de zorunlu olarak rotasyona gidecek. Es Es karşısında Serkan, Alanzinho ve     Adrian’ın dinlendirilmesi bekleniyor. Güneş’in, Giray’ı da dinlendirip yerine Celustka’ya görev verebileceği de öğrenildi. Galatasaray maçında ise, dinlendirilecek oyuncuların yanı sıra Gustavo Colman’ın da oynaması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler