Zor oldu Gençlerbirliği'nin oldu

Spor Toto Süper Lig ikinci hafta maçında Gençlerbirliği sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırladı.19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1 kazandı.Gençlerbirliği'ne galibiyeti getiren golleri 19. dakikada Yasin Öztekin ve 38. dakikada Hurş

Zor oldu Gençlerbirliği'nin oldu

Spor Toto Süper Lig ikinci hafta maçında Gençlerbirliği sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırladı.

19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

Gençlerbirliği'ne galibiyeti getiren golleri 19. dakikada Yasin Öztekin ve 38. dakikada Hurşut Meriç kaydetti.

Karabükspor'un tek golünü ise 49. dakikada Luton Shelton attı.

İlk yarıda G.Birliği daha etkin bir futbol sergilerken, ikinci yarıda da etkili olan taraf Karabükspor oldu. Girdiği pozisyonları değerlendiremeyen Karabükspor'da İlhan Parlak'ın 48. dakikada bir şutu direkten döndü. İki tarafa gidip gelen müsabakada üç puanı hanesine yazdıran ekip Ankara temsilcisi oldu.

Bu sonucun ardından G.Birliği ligdeki ilk galibiyetini ve puanlarını aldı. Karabükspor ise ilk yenilgisini alarak 3 puanda kaldı.

Önümüzdeki hafta Karabükspor sahasında Galatasaray ile, G.Birliği ise deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor