Zor bir dönemden geçiyoruz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, 2012 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde yarın Kazakistan ile yapacakları karşılaşmayla ilgili olarak ''2012 Avrupa Şampiyonası'na gitmek için yarın akşam ne kadar iyi ve arzulu olduğumuzu göstermeliyi

Zor bir dönemden geçiyoruz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, 2012 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde yarın Kazakistan ile yapacakları karşılaşmayla ilgili olarak ''2012 Avrupa Şampiyonası'na gitmek için yarın akşam ne kadar iyi ve arzulu olduğumuzu göstermeliyiz'' dedi.

Hollandalı teknik adam, milli futbolcu Arda Turan ile birlikte Swissotel'de düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, çok heyecanlı maçlar oynayacaklarını belirterek, ''Geçen haftadan beri çalışmalarımızı sürdürüyoruz, takımımız çok iyi atmosferde çalıştı ve şu anda maçlara başlamak için sabırsızlandığımızı söyleyebilirim'' diye konuştu.

Hiddink, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini anlatarak, şöyle devam etti:

''Tabi kadromuzda yer alan birçok oyuncunun da bildiğiniz sebeplerden dolayı çok iyi bir sezon öncesi hazırlık kampı geçirmediğini söylemeliyim. Aday kadroda yer alan bazı oyuncularımız da liglerinde maç oynadılar. Onların şu anki fiziksel durumu daha iyi. 2012 Avrupa Şampiyonası'na gitmek için yarın akşam ne kadar iyi olduğumuzu, arzulu olduğumuzu göstermeliyiz. Bunun da yolu Kasım ayında oynanacak play-off maçları üzerinden olacak.''

Guus Hiddink, 2012 Avrupa Şampiyonası'na gitme yolunda hala iplerin ellerinde bulunduğunu belirterek, ''Şu anda güzel olan şey ise, bizim hala işlerin kontrolünü elinde tutmamız. Haziran ayında güçlü bir rakibe karşı Brüksel'de iyi bir sonuç aldık. Hedefimize gitme yolunda aynı şekilde devam etmeliyiz'' dedi.

Türk futbolunun zor bir dönemden geçtiğinin altını çizen Hollandalı teknik adam, ''Türk futbolundaki gerçekleri de görmezden gelmek istemiyorum, şu anda zor bir dönemde geçtiğimizi belirtmeliyim. Biz de çok istekli ve arzulu bir görüntü çizerek, Tük futbolunun son dönemde kaybettiği imajını geri kazanmasına yardımcı olmak istiyoruz milli takım olarak'' ifadelerini kullandı.

Sakatlıkları bulunan Servet Çetin ile Gökhan Zan'ın durumunda belirsizlik olduğunu bildiren Hiddink, ''Servet son günlerde takımla birlikte, gayretli çalıştı ama durumuna öğleden sonra bakacağız. Aynı şey Gökhan Zan için de geçerli'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor