Zokora'yı alana Romariç!

İspanyol basını, Trabzonspor kulübünün uzun zamandır takipte olduğu Didier Zokora için gelecek cumartesi günü Barcelona'ya gelerek Sevilla kulübü yöneticileriyle masaya oturacağını iddia etti.ZOKORA İÇİN RESMİ TEKLİFLa Liga'nın son maçında cumartesi günü

Zokora'yı alana Romariç!

İspanyol basını, Trabzonspor kulübünün uzun zamandır takipte olduğu Didier Zokora için gelecek cumartesi günü Barcelona'ya gelerek Sevilla kulübü yöneticileriyle masaya oturacağını iddia etti.

ZOKORA İÇİN RESMİ TEKLİF

La Liga'nın son maçında cumartesi günü deplasmanda Espanyol'a karşı oynayacak Sevilla'nın Barcelona'da bulunacak olmasını değerlendireceği söylenen Trabzonsporlu yöneticilerin, Zokora için resmi teklif götüreceği belirtildi.

2009 yılında 8 milyon euro karşılığında Tottenham'dan Sevilla'ya gelen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Zokora'nın şu anda bonservisinin çok daha düşük olduğu savunulurken, her şeye rağmen Sevilla yönetiminin müzakereler için "Bu fırsat kaçırılmaz ama herhangi bir fiyata da Zokora'yı verecek değiliz" şeklinde talimat verdiği ileri sürüldü. Sevilla'dan yılda 1,2 milyon euro alan Zokora'nın, Trabzonspor'da biraz daha fazla kazanabileceği ve kendisine 3 yıllık sözleşme önerildiği yazıldı.

Bu arada Trabzonspor ile Sevilla arasında yapılacak müzakerelere, Zokora dışında Sevilla'nın diğer bir Fildişi Sahilleri'nden oyuncusu olan Ndri Romariç'in de girebileceği kaydedildi.

Sevilla Kulübü Başkanı Jose Maria Del Nido'nun, istenilen verim alınamayan Romariç'i de Trabzonspor'a teklif edeceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor