Zokora'ya tepkiyi bir tek onlar gördü!

Trabzonspor'un 3-3 berabere kaldığı Lazio maçının sonunda Zokora'nın centilmence Lazio'lu Keita ile forma değişmesi bazı kesimlerin gözüne farklı olarak yansıdı. Maç sonunda herhangi bir tepki almayan ve performansıyla çokta fazla eleştirilmeyen Zokora iç

Zokora'ya tepkiyi bir tek onlar gördü!

Trabzonspor'un 3-3 berabere kaldığı Lazio maçının sonunda Zokora'nın centilmence Lazio'lu Keita ile forma değişmesi bazı kesimlerin gözüne farklı olarak yansıdı. Maç sonunda herhangi bir tepki almayan ve performansıyla çokta fazla eleştirilmeyen Zokora için Fanatik Gazetesi "tepki topladı" haber servis etti. Asıl tepki toplayan ise Zokora'nın hareketi değil gazetenin bu ilginç haberi oldu. Bu haber bordo mavili taraftarlar arasında "Zokora'yı topun ağzına koyarak yoksa Emre-Zokora olayının intikamımı alınıyor" şeklinde yorumlandı.


İşte o tepki çeken haber;
Trabzonspor'un Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Zokora, Lazio maçında arkadaşlarına ayak uydurdu!
32 yaşındaki tecrübeli isim, ilk yarıda etkili olsa da ikinci yarıda yorulup oyundan düştü. Ancak Fildişili yıldıza asıl tepki maç sonu geldi. Maç sonu tüm Trabzonsporlu futbolcular üzüntülü biçimde soyunma odasına giderken Zokora’nın Lazio’lu Keita ile forma değiştirip, sarılıp gülerek  poz vermesi tribünlerin tepkisine neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor