Zokora'ya hakaret eden Aybaba'ya yakalama kararı!

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli futbolcusu Dider Zokora için TV 'de katıldığı spor programında hainin teki  Adam Değil , Şe ...fsizin teki ifadesi kullanan Spor yorumcusu Adnan Aybaba için yakalama kararı çıktı.Trabzon 1. Sulh Ceza mahkemesinde görülen dav

Zokora'ya hakaret eden Aybaba'ya yakalama kararı!

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli futbolcusu Dider Zokora için TV 'de katıldığı spor programında hainin teki  Adam Değil , Şe ...fsizin teki ifadesi kullanan Spor yorumcusu Adnan Aybaba için yakalama kararı çıktı.

Trabzon 1. Sulh Ceza mahkemesinde görülen davada Zokora'nın avukatı Nusret Yılmaz'ın müracaatı üzerine duruşmalara katılmayan ve ifadesi alanımayan Adnan Aybaba için yakalama emri çıktı.

Zokora hakkında  spor programında kullandığı ağır ifadeler nedeniyle bu futbolcunun şikayeti üzerine Adnan Aybaba hakkında dava açılmıştı. Trabzon 1.Sulh Ceza mahkemesende görülen davada Adnan Aybaba ifade vermeye katılmazken gönderilen tebligatlarda adreste bulunmadığı nedeniyle geri gelmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor