Zokora'ya FB demeyin

Trabzonspor'un Sevilla'dan transfer ettiği Fildişili yıldız oyuncusu Didier Zokora, twitter'ında ilginç bir sohbete konu oldu.Trabzon'da çok mutlu olduğunu sürekli twitter'ı aracılığıyla vurgulayan Zokora, bugün kendi twitter'ın da yine kendisi ait olan f

Zokora'ya FB demeyin

Trabzonspor'un Sevilla'dan transfer ettiği Fildişili yıldız oyuncusu Didier Zokora, twitter'ında ilginç bir sohbete konu oldu.

Trabzon'da çok mutlu olduğunu sürekli twitter'ı aracılığıyla vurgulayan Zokora, bugün kendi twitter'ın da yine kendisi ait olan facebook sayfasını da twitleyerek hayranlarına duyurdu. Ancak, olan bu twit'tan sonra oldu.

Zokora, resmi facebook sayfasıyla ilgili “Bu benim resmi FB sitem. Diğerleri var ama onlar sahte. Bunu bilmenizi istiyorum. Hayranlarımı seviyorum ve kandırılmalarını istemiyorum” dedi.

Bu twitten kısa bir süre sonra twitter takipçilerinden biri Zokora’nın FB ifadesini kullandığını görünce bir twit attı ve FB’nin Fenerbahçe anlamına geldiğini ve bunun hoş olmadığını söyledi.

Zokora'nın da buna Twitter’ı aracılığıyla “Tamam, anladım Ben Facebook’tan bahsediyorum FB yazarken. Elbette rakibimiz Fenerbahçe’yi kastetmedim. Ben TS (Trabzonspor aşığıyım) bilgi için teşekkürler” ifadelerini yazması ilginç bir diyaloga neden oldu.

Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor