Zokora'nın üstünü çizdiler!..

Avrupa Ligi ön elemesinde perşembe akşamı yapılacak Derry City maçı öncesi UEFA'ya futbolcu listesini yollayan Trabzonspor, buraya Zokora'yı yazmadı.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Trabzonspor'un en pahalı transferleri arasında yer alan Zokora ile tamam

Zokora'nın üstünü çizdiler!..

Avrupa Ligi ön elemesinde perşembe akşamı yapılacak Derry City maçı öncesi UEFA'ya futbolcu listesini yollayan Trabzonspor, buraya Zokora'yı yazmadı.

5 milyon Euro bonservis bedeliyle Trabzonspor'un en pahalı transferleri arasında yer alan Zokora ile tamamen köprüleri atan yeni yönetim, bu oyuncuyu artık geri dönüş yapsa da kadrosunda düşünmüyor.

Fildişili futbolcu, Trabzon'a gelerek yönetimle görüşmek istemiş daha sonra ise apar topar Fransa'ya dönmüştü. Trabzonspor yönetimi, ödemelerini yaptığı halde geç gelip teknik heyete zorluk çıkaran ve kulübü FIFA'ya şikayet eden Zokora'yı kulüpte tutup takıma almamayı düşünüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor