Zokora'nın ilk maçı!

 Bordo-Mavili takımın yıldız isimlerinden olan Zokora için Fenerbahçe maçının önemi bir başka...Bordo-Mavili takımın yıldız isimlerinden olan Zokora için Fenerbahçe maçının önemi bir başka... Çünkü Karadeniz temsilcisinin deneyimli futbolcusu ligin hem il

Zokora'nın ilk maçı!

 

Bordo-Mavili takımın yıldız isimlerinden olan Zokora için Fenerbahçe maçının önemi bir başka...

Bordo-Mavili takımın yıldız isimlerinden olan Zokora için Fenerbahçe maçının önemi bir başka... Çünkü Karadeniz temsilcisinin deneyimli futbolcusu ligin hem ilk hem de ikinci yarısındaki Fenerbahçe maçlarında şans bulamamıştı. Bu kez sakatlığı ya da cezası bulunmayan Zokora’nın ilk 11’de ideal kadrodaki partneri Colman ile birlikte şans bulmasına kesin gözüyle bakılıyor. Forma giydiği maçlarda Zokora tecrübesiyle takımını rahatlatan oyuncu olmuştu.

Teknik direktör Şenol Güneş’in orta alanın kaptanlığını verdiği Fildişi Sahilli oyuncu, hocasının en büyük yardımcısı konumunda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler