Zokora'nın eşinin bakkal keyfi!

Bordo-Mavili takımın en önemli transferlerinden olan Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Didier Zokora sempatik tavırlarıyla gönülleriyle fethetti. Antrenmanlara yeni başlamasına rağmen takım arkadaşlarının en çok şakalaştığı isimlerden olan Zokora, kariye

Zokora'nın eşinin bakkal keyfi!

Bordo-Mavili takımın en önemli transferlerinden olan Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Didier Zokora sempatik tavırlarıyla gönülleriyle fethetti. Antrenmanlara yeni başlamasına rağmen takım arkadaşlarının en çok şakalaştığı isimlerden olan Zokora, kariyerine rağmen çok da mütevazı olduğunu gösterdi.

Eşi Nadia'yı Trabzon'a getiren oyuncu büyük bir ev tuttu, annesi ve çocuklarını da Trabzon'a getirme kararı aldı. Dün akşam eşiyle birlikte süper market yerine bir mahalle bakkalına giren Zokora ve eşi buradan evlerine meyve aldı. Fildişi Sahilli oyuncunun karpuz seçimine özel ilgi göstermesi ise dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler