Zokoralı Millilerden başarı

Trabzonsporlu oyuncu Didier Zokora’nın kaptanlığını yaptığı Fildişi Sahilleri, 2012 Afrika Uluslar Kupası eleme grubunu altı maçta altı galibiyetle tamamlamayı başardı. Ruanda, Benin ve Burundi’yle mücadele ettiği H Grubu’nda oynadığı ilk 5 maçı da kazana

Zokoralı Millilerden başarı

Trabzonsporlu oyuncu Didier Zokora’nın kaptanlığını yaptığı Fildişi Sahilleri, 2012 Afrika Uluslar Kupası eleme grubunu altı maçta altı galibiyetle tamamlamayı başardı. 

Ruanda, Benin ve Burundi’yle mücadele ettiği H Grubu’nda oynadığı ilk 5 maçı da kazanarak liderliğini garantileyen Zokora ve takım arkadaşları, altıncı ve son maçında sahasında Burundi’yi 2-1’lik skorla mağlup etti. ‘Filler’ 3 puana Kolo ve Yaya Toure kardeşlerin golleriyle uzanırken Zokora karşılaşmada 90 dakika görev yaptı. Fildişi Sahilleri, 21 Ocak-12 Şubat 2012 tarihleri arasında Gabon ve Ekvator Ginesi tarafından ortaklaşa düzenlenecek turnuvada şampiyonluğun en büyük favorisi olarak mücadele edecek zira Afrika kıtasının diğer ağır topları Nijerya, Kamerun ve Mısır eleme gruplarında hayal kırıklığı yaratan performanslarının ardından Afrika Uluslar Kupası vizesi almayı başaramadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler