Zokora'dan uçakta anons!

İnter'i 1-0 mağlup ettikten sonra Milano Havalimanı'na giden Trabzonspor kafilesi güvenlik kontrolleri sırasında tek kapının çalışması nedeniyle gecikmeli olarak uçağa bindi.Başkan Sadri Şener takımla birlikte Trabzon'a dönmezken teknik direktör Şenol Gün

Zokora'dan uçakta anons!

İnter'i 1-0 mağlup ettikten sonra Milano Havalimanı'na giden Trabzonspor kafilesi güvenlik kontrolleri sırasında tek kapının çalışması nedeniyle gecikmeli olarak uçağa bindi.

Başkan Sadri Şener takımla birlikte Trabzon'a dönmezken teknik direktör Şenol Güneş ve tüm futbolcuların oldukça mutlu olması dikkat çekti. Maçta galibiyeti getiren golü atan Celustka ve nişanlısı da havalimanında ilgi odağı oldu.

Dönüş uçağında pilot kabinine giderek mikrofonu eline alan Zokora, "Benim adım Didier Zokora, unutmayın bize her yer Trabzon" diye bağırdı.

Kaptan pilotta alınan galibiyetten dolayı Trabzonspor kafilesini kutlarken uçakta sevinç yaşandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor