Zokora'dan sonra şimdi de...

Trabzonspor'da Didier Zokora'nın sözleşmesi feshedilirken bir önemli gelişme de takımın forvetlerinden Marc Janko'da yaşandı. 30 yaşındaki oyuncu, kulüp ile yollarının ayrılacağını açıkladı. Avusturya basınına konuşan Janko, bu yıl ayrılmak için kulüple a

Zokora'dan sonra şimdi de...
Trabzonspor'da Didier Zokora'nın sözleşmesi feshedilirken bir önemli gelişme de takımın forvetlerinden Marc Janko'da yaşandı. 30 yaşındaki oyuncu, kulüp ile yollarının ayrılacağını açıkladı.
 
Avusturya basınına konuşan Janko, bu yıl ayrılmak için kulüple anlaştığını belirterek, "Yazın serbest kalıyorum, bedelsiz olarak transfer olabileceğim" dedi. Normalde bordo-mavililerle 2015'e dek sözleşmesi süren oyuncu, "Bir yıl daha kontratım var. Eğer kendime kulüp bulamazsam bir yıl daha kalmam gerekecek. Ancak şimdiden bazı kulüplerden olumlu sinyaller alıyoruz" diye konuştu.
 
İki sezondur çok az forma şansı bulabildiğini hatırlatan Avusturyalı futbolcu şöyle devam etti: "Trabzon'da geçirdiğim zamanda değerim düştü. Neyse ki milli takım var. Oraya her davet edilişimde iyi işler işler çıkardım ve üst seviyelerde oynayabileceğimi gösterdim. Bu, bir yandan beni mental olarak ayakta tutarken diğer yandan da değerimin sıfıra inmesini engelledi".
 
Sıradaki durağın ülkesi olmayacağını da dile getiren Janko, "Hiçbir zaman, 'asla' demeyen birisiyimdir. Ancak Avusturya'nın mümkün olduğunu zannetmiyorum. Salzburg benim için her zaman bir seçenek olmuştur ama onlar da artık genç oyunculara yöneldiler. Zaten Avusturya'da bahse konu olacak çok fazla kulüp de yok" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor