Zokora'dan Halilhodzic tweti

Trabzonspor'un eski futbolcusu Didier Zokora, twiter hesabından Milli Takım'dan eski teknik direktörü olan ve ismi son dönemde Trabzonspor teknik direktörlüğü için geçen Vahid Halilhodzic ile ilgili "Benim eski takımım ile iyi şanslar Vahid Halilnodzic" t

Zokora'dan Halilhodzic tweti

Trabzonspor'un eski futbolcusu Didier Zokora, twiter hesabından Milli Takım'dan eski teknik direktörü olan ve ismi son dönemde Trabzonspor teknik direktörlüğü için geçen Vahid Halilhodzic ile ilgili "Benim eski takımım ile iyi şanslar Vahid Halilnodzic" twit'i attı.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması giyen Fildişi Sahilli oyuncu Didier Zokora, sezon sonunda takımından ayrılmıştı. Milli takımdan eski teknik direktörü olan Cezayir Milli Takım Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic için "Benim eski takımım ile iyi şanslar Vahid Halilhodzic" diye kendi hesabından twit atarak başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor