Zokora'dan Colman'a övgüler!

Didier Zokora, takım arkadaşı Gustavo Colman'ın çok akıllı bir futbolcu olduğunu dile getirdi.Bordo – mavili takımın tecrübeli futbolcusu Didier Zokora, takım arkadaşı Gustavo Colman'ı övdü. Zokora, Colman'ın çok akıllı bir futbolcu olduğunu belirterek, "

Zokora'dan  Colman'a övgüler!

Didier Zokora, takım arkadaşı Gustavo Colman'ın çok akıllı bir futbolcu olduğunu dile getirdi.

Bordo – mavili takımın tecrübeli futbolcusu Didier Zokora, takım arkadaşı Gustavo Colman'ı övdü. Zokora, Colman'ın çok akıllı bir futbolcu olduğunu belirterek, "Colman'ın oyun tarzı benimkine oranla biraz daha defansif. Burada çok iyi sezonlar geçirdiğini düşünüyorum. Oyunun temposunu nasıl ayarlayabileceğini çok iyi biliyor. Bu tip oyuncularla oynamak benim de işimi kolaylaştırıyor. Tabi önemli olan hocanın belirleyeceği sistemde hangi hataları yapmamalıyız, nelere dikkat etmeliyiz diye oyuncuların kendilerini hazırlamalarıdır" dedi.

"OLGUNLAŞINCA HAYATA BAKIŞ AÇIM DEĞİŞTİ"

Zokora, Şenol Güneş'in her maç sonrası kendileriyle toplantı yaptığını da vurgulayarak, "Hocamızla maç sonlarında yaptığımız toplantılarda ne tür hatalar yaptığımızı, futbol olarak sorunlarımızı değerlendiriyoruz ve o bize sorunlarımızı en iyi şekilde aktarıyor. Böyle toplantılarla birlikte benim orta sahada idealize ettiğim yapıyı oluşturacağımızı düşünüyorum. Bunca deneyimin ardından bu yaşa ve olgunluğa ulaştıktan sonra yaşam tarzımla alakalı daha farklı düşünüyorum. Eskiye oranla daha sakin ve aileye dönük bir yaşam tarzım var. bu olgunlukla birlikte hayata öncekinden çok daha farklı bakmaya başladım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor