Zokora'dan Benfica yorumu!

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Zokora, yaptığı açıklamada, ilk maçta 2-0 yenilgi aldıkları Benfica karşısında turu geçebilecek güçlerinin olduğunu söyledi.Tur için karamsarlığa kapılmadıklarını ifade eden Zokora, ''Benfica karşısında turu

Zokora'dan Benfica yorumu!

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Zokora, yaptığı açıklamada, ilk maçta 2-0 yenilgi aldıkları Benfica karşısında turu geçebilecek güçlerinin olduğunu söyledi.

Tur için karamsarlığa kapılmadıklarını ifade eden Zokora, ''Benfica karşısında turu geçecek gücümüz var. Tüm takım olarak sahaya bu bilinç ve inançla çıkacağız'' dedi.
Zokora, taraftar desteğinin kendileri için önemli olduğunu söyleyerek, ''Zor bir maç olacak

ama taraftar desteğiyle turu geçmeyi başarabiliriz. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı çok istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı Atatürk Olimpiyat Stadı'na bekliyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor