Zokora:"Antalya maçı belirleyici olacak"

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli tecrübeli orta saha oyuncusu Didier Zokora bugün sabah yapılacak olan sabah antrenmanı öncesi basının karşısına çıktı. Zokora takımın son durumunu değerlendirdi.Yaşanan puan kayıplarının Pazar günü oynanacak Antalyaspor karş

Zokora:"Antalya maçı belirleyici olacak"

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli tecrübeli orta saha oyuncusu Didier Zokora bugün sabah yapılacak olan sabah antrenmanı öncesi basının karşısına çıktı. Zokora takımın son durumunu değerlendirdi.

Yaşanan puan kayıplarının Pazar günü oynanacak Antalyaspor karşılaşmasını daha önemli hale getirdiğini vurgulayan Zokora şu ifadeleri kullandı;

"Şimdiye kadar yaptığımız puan kayıpları nedeniyle bu maç çok önemli hale geldi. Aşağıdaki takımlar bize  epeyce yaklaştılar. Pazar günü Anyalyaspor'la çok belirleyici bir maç oynayacağız sonraki maçlarımız da çok önemli.Ha

zokoras.jpgber61

Bu sezon ciddi bir şekilde devamlılık sorunu yaşadık. Maçın ne kadar önemli  olduğunun hepimiz farkındayız. Pazar günü kazanmak için ne yapmamız gerekiyorsa yaparak maçı kazanacağız. Bu tür zor durumlarda taraftarın bizi desteklemesi çok önemli.

Eviminizde oynayacağımız maçlarda taraftarlarının bizi desteklemesi daha önemli.Şimdi onlardan destek bekliyoruz. Onları bu sezon hayal kırılkılığı yaşattığımızın farkındayız. Ben Afrika kupasına gitttim ardından sakatlıklar oldu.

Ben kupadan döndükten sonra iyi performas gösteremediğimin farkındayım. Tüm mazeretlere rağmen taraftrarflara hak vermemek mümkün değil. Onlar hayal kırıklığı yaşıyor ve bunu düzeltmeliyiz. Bizimle olmaları ve bizi desteklemeleri çok önemli. "

KADRO KALİTEMİZ VAR AMA... Sayfa 2'de

Daha önceki yıllara göre bu sezon daha çok kart gören ve daha agresif bir Zokora izliyoruz bunun nedeni nedir şeklindeki soruya tecrübeli orta saha üzerinde gerginlik olduğunu belirterek “ Takımda işler istediğimiz gibi gitmeyince bu tük benim üzerimde gerginlik ve  baskı yaratıyor.

zokko.jpg

Bu durumda sahaya yansıyor. Saha içerisinde yapmamız gerekenleri yapamadığımızda bunun verdiği gerginlikle daha agresif oluyorum. İşler yolunda gittiğinde daha  huzurlu ve sakin olabiliyoruz.

Trabzonspor’un kadro kalitesi iyi olmasına rağmen kötü sonuçlar alındığını söyleyen Zokora “ G.saray ve Fenerbahçe kadar kaliteli bir kadroya sahibiz. Mesela Halil , Adrian Alanzinho yetenekleri üst düzey oyuncular. Ama ortada bir gerçek var ki bu sezon üst üste maç kazanma konusunda sorunlar yaşandı. Bu da beraberinde bir özgüven sorununa neden oldu. Bundan kaynaklı sorunları nerdeyse Nisan ayı oldu hala yaşıyoruz. Şunu söyleyebilirim ki bu sezonu kurtarmak için geriye kalan maçlarda elimizde geleni yapacağız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor