Zokora yaşadıklarına inanamadı!

İspanya'dan gelen Zokora'nın alandan çıkışı yaşanan vize problemi nedeniyle gecikti. Eşi ile pasaport kontrolünde yarım saat bekleyen yıldız futbolcu, kulüp yetkililerinin problemi çözmesinin ardından Türkiye'ye giriş yapabildi.Pasaport kontrolünden geçti

Zokora yaşadıklarına inanamadı!

İspanya'dan gelen Zokora'nın alandan çıkışı yaşanan vize problemi nedeniyle gecikti. Eşi ile pasaport kontrolünde yarım saat bekleyen yıldız futbolcu, kulüp yetkililerinin problemi çözmesinin ardından Türkiye'ye giriş yapabildi.

Pasaport kontrolünden geçtikten sonra kendisini bekleyen Trabzonspor taraftarlarının arasına karışan Zokora kalabalığa karşın halinden gayet memnun bir görüntü sergiledi. Bu sırada havalimanındaki bir vatandaşın, "Ben de Trabzonluyum, şu Trabzonsporlu'yu bir göreyim" deyip futbolcunun elini sıkması gülüşmelere yol açtı. Havalimanı çıkışında Zokora polis yardımıyla kendisini bekleyen minibüse binip sağlık kontrolüne gitti.

BAŞKAN ŞENER'LE YEMEK YEDİ
Hastanede kontrol olurken dışarıda bordo-mavili taraftarların beklediğini fark eden Fildişili yıldız şaşkınlığını gizlemeyerek twitter'dan hemen, "İnanılmaz, çok sayıda taraftar dışarıda beni bekliyor. Herkese teşekkür ederim" diye yazdı. Gazetecilere de "Havalimanında ezilme tehlikesi yaşadım, inanılmazdı... Eşim Nadia da ilgi karşısında çok şaşırdı" dedi. Dün akşam Sadri Şener ile bir araya gelen ve başkanı ile yemek yiyen Zokora, bugün Trabzon'un yolunu tutacak ve 4 yıllk imza atacak.

Futbola 1999 yılında Belçika ekibi Genk'te başlayan Zokora, daha sonra Fransa'da Saint Etienne forması ile 66 lig maçında 2 gol attı. 2006 yılında 12.5 milyon paundluk bonservis bedeliyle Tottenham'a transfer olup 88 maçta forma giydi. Ardından Sevilla'da İspanya Kupası kazandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler