Zokora ve Bamba'lı Fildişi Galip

Dünya Kupası 2014 Afrika Elemeleri 2. Tur C Grubu maçında Tanzanya ile Fildişi Sahili karşı karşıya geldi. Fildişi güçsüz rakibi karşısında zorlansa da 4-2 galip gelmeyi başardı. Tanzanya'nın gollerini 2. dakikada Amri Kiemba ile 35. dakikada Thomas Ulimw

Zokora ve Bamba'lı Fildişi Galip
Dünya Kupası 2014 Afrika Elemeleri 2. Tur C Grubu maçında Tanzanya ile Fildişi Sahili karşı karşıya geldi. Fildişi güçsüz rakibi karşısında zorlansa da 4-2 galip gelmeyi başardı.
 
Tanzanya'nın gollerini 2. dakikada Amri Kiemba ile 35. dakikada Thomas Ulimwengu atarken Fildişi'nin golleri 14'te Lacina Traore, 24 ile 44'te Yaya Toure ve 90'da Wilfried Bony'den geldi.
 
Trabzonsporlu Didier Zokora, Bamba ve son olarak Mersin İdman Yurdu forması giyen Jean Jacques Gosso Fildişi adına 90 dakika sahada kalırken, Galatasaraylı Drogba ve Eboue kadroda yeralmadı.
 
Bu galibiyetle Fildişi puanını 13 yaptı ve maçların tamamlanmasına 1 hafta kala Dünya Kupası'na katılmayı garantiledi.
 
Tanzanya ise 6 puanla 3. sırada kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor