Zokora serbest mi kalıyor?

Trabzonspor Yönetim Kurulu, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından itibaren oyuncularına ödeme yapılmadığı için sıkıntı yaşarken, özellikle yabancı oyuncuların alacaklarını tahsil etmek için sürekli olarak FIFA kozunu kullanması nedeniyle yönetim, ilk iş ol

Zokora serbest mi kalıyor?

Trabzonspor Yönetim Kurulu, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından itibaren oyuncularına ödeme yapılmadığı için sıkıntı yaşarken, özellikle yabancı oyuncuların alacaklarını tahsil etmek için sürekli olarak FIFA kozunu kullanması nedeniyle yönetim, ilk iş olarak bu ödemeleri yapma kararı aldı. Bordo mavili takımda en fazla kazanan oyuncu konumunda olan Zokorada alacaklarının ödenmediği için geçtiğimiz haftalarda FİFA’ya başvurmuştu.

PARASI YATIRILACAK
Yıllık 1.6 Milyon Euro kazanan ve 375 Bin Euro alacağı için FİFA’ya başvuran Zokora için FİFA Trabzonspor’a ihtar çekerek son gün olarak 21 Haziran’ı göstermişti. Zokora’nın 375 bin Euro luk alacağı ödenmediği takdirde sözleşmesini tek taraflı fesih hakkının doğacağı, sözleşmesindeki ağır maddeler yüzünden hem serbest kalabileceği, hem de ileriye dönük alacağı olan 4 milyon Euro’yu kulüpten talep edebileceği öğrenildi. Ancak yönetim olayı bu noktaya getirmeden Zokora’nın istediği parayı bugün yatıracağı bildirildi.

ARAPLAR ÇOK İSTİYOR
Trabzonspor’dan alacaklarının ödenmesini isteyen Fildişi Sahilli futbolcu DidierZokora’nın, bir taraftan da Suudi Arabistan’ın Al Hilal takımı ile görüşmeleri sürüyor. Bordo-mavili takımdan yılda 1.6 milyon Euro kazanan oyuncunun, Al Hilal takımı ile daha fazlası için el sıkıştığı, bu yüzden kulüpten bonservisinde kolaylık sağlamasını istediği öğrenildi. Trabzonspor’un ise hem yeni uygulamaya giren yabancı kontenjanı, hem de yıllık ücreti nedeniyle Zokora’yı göndermeyi düşündüğü belirtildi. Arap kulübünün de Zokora için Trabzonspor kulübüne henüz resmi bir teklifte bulunmadığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor