Zokora sağlık kontrolünden geçti

Bugün akşam saatlerinde İstanbul’a gelen Zokora sağlık kontrolünden geçti. Zokora hastanedeyken taraftarlar da onu yalnız bırakmıyor...

Zokora sağlık kontrolünden geçti

İspanya'dan bugün 17.00 sıralarında İstanbul'a gelen Zokora, pasaport kontrolü sırasında vizesinde çıkan problem yüzünden bir süre beklemek zorunda kaldı. Eşi ile birlikte pasaport kontrolünde yaklaşık yarım saat bekleyen yıldız futbolcu, Trabzonspor Kulübü yetkililerinin problemi çözmesinin ardından Türkiye'ye giriş yapabildi.

Pasaport kontrolünden geçtiktenten Trabzonspor yöneticileri tarafından karşılanan Zokora, Trabzonspor forması giydi. Bu sırada havalimanındaki bir vatandaşın, "Ben de Trabzonluyum, şu Trabzonluyu bir göreyim" deyip futbolcunun elini sıkması gülüşmelere yol açtı.

Fildişi Sahilli futbolcuyu, havalimanı çıkışında çok sayıda taraftar meşalelerle karşıladı. Futbolcuyu yakından görmek isteyen taraftarlar arasında izdiham yaşanırken, bazı taraftarlar ezilme tehlikesi atlattı. Polis ekipleriyle taraftarlar arasında zaman zaman arbede yaşanırken, Zokora havalimanından güçlükle çıkarak kendisini bekleyen araca binebildi.

Didier Zokora, coşkulu Trabzonspor taraftarlarının tezahüratları eşliğinde havalimanından ayrılarak sağlık kontrolü için hastaneye gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor