Zokora: Macerayı severim!

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Zokora, Trabzonspor'un kendisi için yeni bir macera olacağını, bu tarz maceraları sevdiğini söyledi.Zokora, yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un büyük bir taraftar kitlesinin bulunduğunu belirterek, "Böyle bir

Zokora: Macerayı severim!

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Zokora, Trabzonspor'un kendisi için yeni bir macera olacağını, bu tarz maceraları sevdiğini söyledi.

Zokora, yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un büyük bir taraftar kitlesinin bulunduğunu belirterek, "Böyle bir karşılama beklemiyordum. Benim için sürpriz oldu. Trabzonspor'un muhteşem bir taraftarı var" dedi.

Transferinin Trabzonspor'un kendisini istemesiyle başladığını ifade eden Zokora, "Daha sonra da detaylar görüşüldü. Tekliften sonra Trabzonspor için bir araştırma yaptım. Takımın geçen sezonki performansına baktık, şampiyonluğu son anda kaybettiğini öğrendik. Şampiyonlar Liginde oynama ihtimalini öğrendik. Şartlar olumlu gelişti ve transfer gerçekleşti" diye konuştu.

"ALMANYA VE FRANSA'DAN TEKLİFLER OLDU"
Zokora, kendisine başka teklifler de geldiğini anlatarak, "Almanya ve Fransa'dan teklifler oldu. Türkiye'den Trabzonspor teklif etti. Milli takımda daha önce bizi çalıştıran Halilhodzic'in Trabzonspor'da görev yaptığını biliyoruz. Araştırma yaptık, takımın durumu, boyutunu gördük. Burada şartları ve taraftarları görüyoruz. İyi ki Trabzonspor'a gelmişiz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da daha önce oynayan Keita'dan da bilgiler aldığını kaydeden Zokora, "Trabzonspor, benim için yeni bir macera olacak. Keita bana futbolun çok büyük ilgi gördüğü, taraftarların sürekli ilgi göstereceği bilgisini verdi. Bu tarz maceraları severim. Benim için yeni bir aksiyon olacak. Onun için Trabzonspor'u tercih ettim" dedi.

FİLDİŞİ SAHİLİNDEN KARADENİZ SAHİLİNE
Türkiye'de ilk olarak İstanbul'a geldiğini ifade eden Zokora, şöyle konuştu:

"İstanbul, dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Trabzon da çok güzel bir şehir. Doğal güzellikleri görüyoruz. Eşim çok mutlu, burayı beğendi. Bu yöreye de kısa sürede uyum sağlayacağımızı düşünüyoruz. Takımım için her şeyi yapacağım. Sahada kazanmak için mücadele etmeniz, kazanmak için mücadeleyi, hırsı ortaya koymanız taraftar için çok önemlidir. Onları sevindirmek ve üzmemek için sahada bu özellikleri ortaya koymalıyız"

Türkiye'de yerli oyunculardan sadece Hakan Şükür'ü tanıdığını ifade eden Zokora, Galatasaray'ın gündeminde olan Drogba'nın dünya çapında bir santrfor olduğunu ve gelirse Türkiye için iyi olacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor