Zokora konuştu!

Sivasspor'u deplasmanda mağlup ederek Lille maçı öncesi moral depolamak isteyen Trabzonspor'da Didier Zokora, "Biz büyük bir takımız. Bir mağlubiyete takılıp kalmayız. Bu nedenle önce Sivas, ardından da Lille maçlarını kazanıp camiamıza çok büyük bir mutl

Zokora konuştu!

Sivasspor'u deplasmanda mağlup ederek Lille maçı öncesi moral depolamak isteyen Trabzonspor'da Didier Zokora, "Biz büyük bir takımız. Bir mağlubiyete takılıp kalmayız. Bu nedenle önce Sivas, ardından da Lille maçlarını kazanıp camiamıza çok büyük bir mutluluk yaşatmak istiyoruz" dedi.

Beşiktaş'a kendi sahasında mağlup olarak hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor, Sivasspor'u deplasmanda mağlup ederek Lille maçı öncesi moral depolamak istiyor.

Spor Toto Süper Ligi'nde yarın akşam Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'da tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Ligde geçtiğimiz hafta sahasında Beşiktaş'a mağlup olarak önemli bir yara alan Trabzonspor, bu maçı kazanarak gelecek hafta içerisinde oynanacak olan Lille maçı öncesi moral depolamayı amaçlıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in de Lille maçını düşünerek ideal 11'inde önemli değişikliklere gitmeyi planladığı belirtildi.

Bordo - mavili takımın tecrübeli futbolcularından Didier Zokora da, Beşiktaş maçının geride kaldığını ifade ederek, "Biz büyük bir takımız. Bir mağlubiyete takılıp kalmayız. Bu nedenle önce Sivas, ardından da Lille maçlarını kazanıp camiamıza çok büyük bir mutluluk yaşatmak istiyoruz.

Bunu başaracak güce sahip olduğumuzu düşünüyorum. Antrenmanlarda takım arkadaşlarımın hırsı ve çalışkanlığını görünce, çok büyük işlere imza atacağımıza olan inancım daha da artıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler