Zokora, Janko'yu yendi!

Hazırlık maçları kapsamında oynanan Fildişi Sahilleri - Avusturya karşılaşmasını 3-0 Fildişi Sahilleri kazandı. Afrika temsilcisinin gollerini Didier Ya Konan, Didier Drogba ve Lacina Traore kaydetti. Mücadelede ligimizden tanıdık isimler de yer aldı.Trab

Zokora, Janko'yu yendi!

Hazırlık maçları kapsamında oynanan Fildişi Sahilleri - Avusturya karşılaşmasını 3-0 Fildişi Sahilleri kazandı. Afrika temsilcisinin gollerini Didier Ya Konan, Didier Drogba ve Lacina Traore kaydetti. Mücadelede ligimizden tanıdık isimler de yer aldı.

Trabzonspor'da forma giyen Fildişili Didier Zokora ,Souleymane Bamba; Beşiktaş'tan Veli Kavlak ve yine bordo-mavililerden Marc Janko ise Avusturya'da boy gösterdi.  Janko Avusturya'da ilk 11'de sahaya çıkarken, Veli 58. dakikada David Alaba'nın yerine oyuna dahil oldu. Fildişi'nde ise Zokora da Trabzon'dan takım arkadaşı olan ve sahaya ilk 11'de çıkan Souleymane Bamba ile 46'da yer değişti.

İlk yarının son bölümünde Ya Konan, 44'te durumu 1-0'a getirdi. 2.yarıda ise Didier Drogba 61'de, Lacina Traore de 76'da kaydettiği gollerle takımını galibiyete taşıdılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor