Zokora ile Bamba sahne alacak

2013 Afrika Uluslar Kupası, bugün (Cumartesi) 2010 Dünya Kupası'na da ev sahipliği yapan Güney Afrika'da başlayacak.Trabzonspor oyuncuları Zokora ve Bamba’nın formasını giydiği Fildişi Sahilleri kupada D Grubu’nda bulunurken, ilk maçını 22 Ocak Salı günü

Zokora ile Bamba sahne alacak

2013 Afrika Uluslar Kupası, bugün (Cumartesi) 2010 Dünya Kupası'na da ev sahipliği yapan Güney Afrika'da başlayacak.

Trabzonspor oyuncuları Zokora ve Bamba’nın formasını giydiği Fildişi Sahilleri kupada D Grubu’nda bulunurken, ilk maçını 22 Ocak Salı günü saat 17.00’de Togo ile oynayacak. D Grubu’nda ayrıca Tunus ve Cezayir takımları da yer alacak.
 
Şampiyonada gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek. 2 Şubat'ta A Grubu birincisi ile B Grubu ikincisi, 3 Şubat'ta D Grubu birincisi ile C Grubu ikincisi, 4 Şubat'ta C Grubu birincisi ile D Grubu ikincisi, 5 Şubat'ta da B Grubu birincisi ile A Grubu ikincisi yarı finale çıkmak için mücadele edecek.
 
Yarı final maçları 6 Şubat Çarşamba günü oynanacak, final maçı ise 10 Şubat Pazar günü Johannesburg'daki Soccer City Stadyumu'nda yapılacak. Ayrıca 9 Şubat Cumartesi günü ise yarı finalde kaybedenler üçüncülük için sahaya çıkacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler