Zokora İHO'nun vazgeçilmezi!

Trabzonspor kongresinde Zokora’ya verilen transfer bedelini gündeme getirerek o dönemin başkanı Sadri Şener’i eleştiren Hacıosmanoğlu, transfer konusunda kendisini eleştirenlere yine Zokora üzerinden cevap vererek, “Zokora’dan vazgeçmiyor” dedirtti.İHO, ‘

Zokora İHO'nun vazgeçilmezi!

Trabzonspor kongresinde Zokora’ya verilen transfer bedelini gündeme getirerek o dönemin başkanı Sadri Şener’i eleştiren Hacıosmanoğlu, transfer konusunda kendisini eleştirenlere yine Zokora üzerinden cevap vererek, “Zokora’dan vazgeçmiyor” dedirtti.

İHO, ‘Satıştan gelen para ile aldığımız oyuncuların maliyeti arasında 6-7 milyon eurıo kadar fark var. O da zaten bir Zokora’nın aldığı para bile değil” dedi.

Hacıosmanoğlu, oyuncu satışından elde ettikleri 14 milyon Euro ile alınan oyuncuların peşinatlarının verildiğini kalan borcun ise 2016 yılına kadar vade ile ödeneceğini belirterek, “Aradaki fark Zokora’nın aldığı para bile değil. Cardozo’nun parasını Aktif Bank’tan aldık. Passolig’den gelecek olan 5 yıllık gelire ipotek koyuldu. Ancak kötü niyetli insanlar konuşurlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor