Zokora: Hakan Şükür çok özel

Trabzonspor'un yeni transferi yıldız oyuncu Didier Zokora, Türk futbolcu olarak Hakan Şükür'e farklı bir gözle baktığını belirterek, "O çok özel bir futbolcuydu" diye konuştu.Zokora, İstanbul'a hayran kaldığını da vurgulayarak, "İstanbul, dünyanın en güze

Zokora: Hakan Şükür çok özel

Trabzonspor'un yeni transferi yıldız oyuncu Didier Zokora, Türk futbolcu olarak Hakan Şükür'e farklı bir gözle baktığını belirterek, "O çok özel bir futbolcuydu" diye konuştu.

Zokora, İstanbul'a hayran kaldığını da vurgulayarak, "İstanbul, dünyanın en güzel şehirlerinden birisi. Ama Trabzon'da çok farklı ve güzel bir şehir.

Eşim de burayı çok beğendi. Onun beğenmesi benim için çok önemliydi. Buradaki taraftarların ilgisi beni çok şaşırttı. Ama eşim benden daha çok şaşırdı. Benimle bir kez daha gurur duydu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler