Zokora Fenerbahçe için iç geçirdi

Avni Aker Stadı’nda dün akşam Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada kart cezalısı olması nedeniyle sahadaki yerini alamayarak ailesi ile maçı tribünden izleyen Trabzonspor’un Fildişi Sahili oyuncusu Zokora, “Galatasaray maçında gördüğüm sarı kart nedeniyle

Zokora Fenerbahçe için iç geçirdi

Avni Aker Stadı’nda dün akşam Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada kart cezalısı olması nedeniyle sahadaki yerini alamayarak ailesi ile maçı tribünden izleyen Trabzonspor’un Fildişi Sahili oyuncusu Zokora, “Galatasaray maçında gördüğüm sarı kart nedeniyle Fenerbahçe karşılaşmasında oynayamamanın üzüntüsünün yaşıyorum” dedi

Fenerbahçe karşısında ilk yarı ortaya iyi bir futbol sergileyemediklerini ifade eden Bordo-Mavili takımın tecrübeli orta saha oyuncusu Zokora, “Ancak ikinci yarıda rakibimize göz açtırmadık.

Bulduğumuz mutlak gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik skor çok daha farklı olabilirdi. Ancak olmadı. Bu maçta forma giymek isterdim.

Fenerbahçe maçında oynamayarak cezamı çektim. Şimdi bu hafta deplasmanda oynayacağımız Orduspor karşılaşmasında takımdaki yerimi Hocamın bana forma vermesi halinda alacağım” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor