Zokora: Dik durduk dik oynadık!

Trabzonspor'un İnter'i 1-0 mağlup ettiği maçta önemli bir payı olan Fildişili yıldız oyuncu Didier Zokora maç sonu değerlendirme yaptı.Trabzonspor taraftarının maç öncesi internette bir anket yaptığını hatırlatan Zokora, "Taraftarlarımız ankette dik oynay

Zokora: Dik durduk dik oynadık!

Trabzonspor'un İnter'i 1-0 mağlup ettiği maçta önemli bir payı olan Fildişili yıldız oyuncu Didier Zokora maç sonu değerlendirme yaptı.

Trabzonspor taraftarının maç öncesi internette bir anket yaptığını hatırlatan Zokora, "Taraftarlarımız ankette dik oynayın dik durun demişti ve bizde bunu yaptık. Ve gülen taraf olduk. Trabzonspor olarak tüm Türkiye'yi temsil ettiğimizi düşünüyorum hem de gayet iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum.

Trabzonspor olarak İnter'i mağlup etmek bize gurur veriyor çok çok mutluyuz. Herkes güzelce keyfini çıkarmalı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler