Zokora bakın ne yaptı?

Travzonspor'a geldiği günden bugüne hakkında tartışmalar bitmeyen Zokora'nın gittikten sonra yaptıkları taraftarın gönlünü almaya devam ediyor. İlk olarak Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor formalı fotoğrafını sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yayın

Zokora bakın ne yaptı?
Travzonspor'a geldiği günden bugüne hakkında tartışmalar bitmeyen Zokora'nın gittikten sonra yaptıkları taraftarın gönlünü almaya devam ediyor. İlk olarak Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor formalı fotoğrafını sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yayınlayarak alkış alan Zokora şimdi ise bambaşka bir harekete imza attı.
 
Bordo-mavili takımın sözleşmesini feshettiği Didier Zokora'nın Akyazı Stadı'nda loca satın almak istediği ortaya çıktı. Fildişili yıldızın Trabzon'a geldiği zaman maçları rahat izlemek istediği belirtildi.
 
Bu arada Zokora, evinin eşyalarını yardıma muhtaç ailelere dağıttı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler