Ziya Doğan TS taraftarına sert çıktı!

Trabzonspor'da iki dönem teknik direktörlük yapan Ziya Doğan twitter'da bir Trabzonspor taraftarıyla tartıştı. Taraftarın kendisini ti'ye alan sözlerine sert yanıt veren Doğan, taraftara " TFF sitesine gir istatistikleri incele" dedi.Ziya Doğan twitterdan

Ziya Doğan TS taraftarına sert çıktı!

Trabzonspor'da iki dönem teknik direktörlük yapan Ziya Doğan twitter'da bir Trabzonspor taraftarıyla tartıştı. Taraftarın kendisini ti'ye alan sözlerine sert yanıt veren Doğan, taraftara " TFF sitesine gir istatistikleri incele" dedi.

Ziya Doğan twitterdan kendisine; "Hocam kusura bakma sana da o kadar laf ettiydik ama senden bile beter futbol oynatanı varmış" şeklinde tweet atan Trabzonspor taraftarı Hasan Can Pakdemir'e sert yanıt verdi.

Doğan "Doğru söylüyorsun en çok gol atan, en az gol yiyen, rekor pozisyon bulan takım çok kötü futbol oynuyordu"  ve , "Bir de kupayla 15 maç üst üste kazandık, size yaranamadık, bütçe de 4 mil. dolardı üniversiteli, TFF sitesine gir istatistikleri incele" tweetleriyle sitemini dile getirdi.

İşte Ziya Doğan'ın yorumları;

15s.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler