Ziya Doğan takımından umutlu

PTT 1. Lig'de sahasında Bucaspor'a 3-1 yenilen Orduspor'da teknik direktör Ziya Doğan, pes etmeyen inatçı yanını takıma aşılayacağını söyledi.Doğan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, müsabakanın içerisinde basit goller yediklerini kaydetti. T

Ziya Doğan takımından umutlu

PTT 1. Lig'de sahasında Bucaspor'a 3-1 yenilen Orduspor'da teknik direktör Ziya Doğan, pes etmeyen inatçı yanını takıma aşılayacağını söyledi.

Doğan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, müsabakanın içerisinde basit goller yediklerini kaydetti. Takımla bir haftadır birlikte çalışma imkanı bulduğunu anımsatan Doğan, şöyle konuştu.

"Oyuncular antrenmanlarda bulundukları konumdan kurtulmak için çok isteklilerdi. Aslında bu coşkuyu maçın başında sahaya yansıttılar. Ancak duran toptan yediğimiz 2 gol takımın moral motivasyonunu olumsuz etkiledi. İstek ve arzu tamam da bu kadar basit goller yememeliyiz. Son yediğimiz golde 3 oyuncum bir oyuncuya kafa vurdurdu. Benim çalıştırdığım takımlarda genelde böyle ölü toplardan gol yemeyiz. Çünkü ben maç öncesi herkese gereken sorumluluğu veririm. Tecrübeli oyunculara bunu anlatmamıza rağmen bu golleri yedik. Beni üzen taraf burası ama ben ümidimi kesmedim. Bu maç bitti, iddiayı da çok severim. Ben pes etmeyen inatçı yanımı bu takıma aşılayacağım."

BUCASPOR CEPHESİ

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise ligdeki ilk deplasman galibiyetini aldıkları için mutlu olduğunu dile getirdi.

Zor maçı oyuncularının kolaya çevirdiğini anlatan Karafırtınalar, şunları söyledi:

"Tabii biz uzun zamandır ligde 2 maç üst üste puan alamıyorduk. Bunu kırmış olduk. Ayrıca bu sezon deplasmanda ilk galibiyetimizi aldık. Zor maçı gerçekten oyuncularımız kolaya çevirdi. Hepsinin gözlerinden öpüyorum. Özellikle deplasmanda 3 gol atmaları beni tatmin etti. İnanıyorum ki camiamızı da tatmin etmiştir. Bu kadar sıkıntının içerisinde kazandığımız için mutluyuz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler