Ziya Doğan: Maçı kazanmalıydık

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Bursaspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçta, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.Doğan, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, devre arasında yaşadıkları sıkıntıları anlatarak, Antalya'da zaman 5'e

Ziya Doğan: Maçı kazanmalıydık

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Bursaspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçta, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Doğan, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, devre arasında yaşadıkları sıkıntıları anlatarak, Antalya'da zaman 5'e 5, 4'e 4 idman yapmak zorunda kaldıklarını hatırlattı.

Kampın sonlarına doğru bir kaleci ve santrfor aldıklarını ifade eden Doğan, ''Robak bizimle 2 kere antrenman yaparak bu maça çıktı. İdmansızdı. Kamuoyunda beklentileri çok yükselttiler. Bugün profesyonel ligde ilk defa oynayan iki oyuncumuz sahadaydı. Biri Emre, diğeri Musa. Bazı transferlerimizin lisansı çıkmadı. Bassem Abbas Irak Milli Takımı'nda, Kere de kırmızı kart cezalısı. Bu şartlarda zor bir maça çıktık'' diye konuştu.

Doğan, futbolcuların maçta iyi şeyler yaptığını dile getirerek, şunları kaydetti:

''Final paslarını yapabilsek galibiyetle ayrılabilirdik. Oyun beni mutlu etti. Her geçen gün daha iyi olacağız. Bugün galip gelmeliydik. Galip gelmeyi çok istiyordum. İkinci yarıya ayrı bir havayla girmek istiyorduk. Bugün galibiyeti kaçıran taraftık. Sonuç olarak 3 puanla başlasak çok iyi olurdu ama buna da şükür diyoruz. ''

Konyasporlu futbolcu Emre Yüksektepe de ilk defa profesyonel bir maça çıktığını ve elinden geleni yaptığını söyledi.

Yeni transferlerden Musa Çağıran ise iyi bir maç çıkardıklarını vurgulayarak, iyi bir Konyaspor izlettirdiklerini ve devamının geleceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor