Ziya Doğan cezaevinde konuştu

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, "Mahalle takımı kavramı yok oldu. Spordan kopan çocuklar kendilerini sanal bir dünya olan bilgisayara verdi bu da sanal arkadaşlıklar, dostluklar yarattı. Çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırla

Ziya Doğan cezaevinde konuştu

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, "Mahalle takımı kavramı yok oldu. Spordan kopan çocuklar kendilerini sanal bir dünya olan bilgisayara verdi bu da sanal arkadaşlıklar, dostluklar yarattı. Çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak istiyorsak onları spora teşvik etmeliyiz" dedi.

 

Doğan, Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Konya E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'nda bulunan tutuklu ve hükümlülere yönelik gerçekleştirilen eğitim çalışması kapsamında "Sporun İnsan Yaşamına Etkisi" konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

 

Doğan, kentlerdeki yapılaşma nedeniyle mahalle aralarında bulunan futbol sahalarının yok olduğunu, bunun da çocukları spordan kopararak sanal bir dünya olan bilgisayara yönelttiğini söyledi.

 

Çocukların ve gençlerin geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için spora teşvik edilmesi gerektiğini ifade eden Doğan, kendi çocukluğunun mahalle arasında toprak sahalarda futbol oynamakla geçtiğini belirtti.

 

Konyaspor'un Spor Toto Süper Lig'deki konumunu da değerlendiren Doğan, şunları kaydetti: "Hedefimiz bu yıl kümede kalmak. Maddi imkansızlıklar nedeniyle transfere sınırlı miktarda bütçe ayırabildik. Sayın Başkan ve yöneticilerle birlikte bu imkansızlıkların içinden en iyi şekilde sıyrılmaya çalışıyoruz. Hep birlikte bunun mücadelesini veriyoruz. Hedefimiz bu yıl ligde tutunmak. Bunu başarabilecek potansiyele sahibiz. Eğer ligde kalırsak önümüzdeki yıl bu maddi problemleri büyük ölçüde aşmış olacağız. O zaman çok daha kaliteli transferlere bütçe ayırabileceğiz. Konyaspor çok daha iyi yerlerde olacak. Önümüzdeki birkaç yıl içinde Avrupa kupalarında mücadele eden bir Konyaspor'a sahip olabiliriz."

 

Konferansın ardından Teknik Direktör Doğan, Konyaspor'da forma giyen tüm futbolcuların imzaladığı formayı Cezaevi Savcısı Bekir Sıtkı Yıldırım'a armağan etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor