Ziya Doğan bakın ne dedi?

Ankaragücü Teknik Direktörü Ziya Doğan, Trabzonspor karşısındaki performanstan memnun olduğunu söylerken hakemden şikayet etti..Ziya Doğan'ın açıklamalarından derlenenler şu şekilde:"Kimsenin takım olmaz dediği bir Ankaragücü Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi

Ziya Doğan bakın ne dedi?

Ankaragücü Teknik Direktörü Ziya Doğan, Trabzonspor karşısındaki performanstan memnun olduğunu söylerken hakemden şikayet etti..

Ziya Doğan'ın açıklamalarından derlenenler şu şekilde:
"Kimsenin takım olmaz dediği bir Ankaragücü Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi iyi temsil eden takıma karşı ne yaptığı ortda. Pozisyonları bulan ve kaçıran ama tecrübe eksikliğinin kurbanı olan bir takım. Hakem tercihini hep rakipten yana kullandı. Yazık. Yetkililere seslemniyorum; Allah aşkına iyi takip etsinler. Çok fazla bir şey söylemiyorum ama iyi takip etsinler.

Mütavazi oldun mu, dik duruş sergilendi mi böyle oluyor. Türk futbolunun kalkınabilmesi için biraz daha adeletli olmak lazım. Oyunun etkin olmayan yerinde kesilen şeyler var. Sonra Ziya doğan sivri dilli. Takım, takım ruhu, takım olma özelliğini yakaladı. Ama tecrübeyi yakalayamadık. Kolay değil. 6 tane oyuncu değişmiş 3 dakika uzatma var. Bu 3 dakikada Trabzonspor gibi takım kendi 18'ine ondan hapsoldu. Onurlu mücadeleyi devam ettireceğiz ama ufak tefek şeylerle uğraşmayalım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor