Zıvalıoğlu'na ödül!

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen TÜFAD Gecesi ve Ödül töreni Panagia Suite Otel'de görkemli bir tören ile yapılırken, gecede başarılı futbol antrenörleri ödüllendirildi.   Geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon'u İkinci Lig'

Zıvalıoğlu'na ödül!
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen TÜFAD Gecesi ve Ödül töreni Panagia Suite Otel'de görkemli bir tören ile yapılırken, gecede başarılı futbol antrenörleri ödüllendirildi.
 
Geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon'u İkinci Lig'den PTT Birinci Lig'e çıkaran Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu'nun ödülü Trabzonlu iş adamı Celil Hekimoğlu tarafından verildi.
 
Zıvalıoğlu, törende yaptığı konuşmada, "1461 Trabzon'un PTT Birinci Lig'e yükselmesinde bizden desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Trabzonspor Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kuruluna, Başkanımız Şaban Bülbül ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra başarımızda yine büyük rolü olan teknik ekibime, oyuncularımıza, masörlerimize, malzemecilerimize, çalışanlarımıza ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.
 
1461 TRABZON'DA İZİN BİTTİ
 
1461 Trabzon pazar günü Avni Aker Stadı'nda oynayacağı Karabükspor maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.
 
Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu yönetiminde, futbolcular takım halinde ısınma koşularının ardından ayak tenisi oynadı. Sahaya kurulan ayak tenisinde Bordo-Mavi-Beyazlı oyuncular neşeli maçlar oynarken zaman zamanda yaptıkları klas hareketlerle maça neşe kattılar.
 
Ayak tenisi sonrasında oyuncular taktik ağırlıklı bir çalışma yaparak günü tamamladı.
 
Antrenman ise yaklaşık 1.5 saat sürdü. Yarını izinli geçirecek olan 1461 Trabzonlu oyuncular pazartesi günü hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.
 
ANTALYA EMNİYET MÜDÜRÜ TONBUL'A ZİYARET
 
Asbaşkan Nihat Demir ve Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Bektaş, Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'u makamında ziyaret etti.
 
PTT Birinci Lig'in 10. hafta müsabasında deplasmanda Alanyaspor ile oynan karşılaşma öncesinde 1461 Trabzon Asbaşkanı Nihat Demir ve Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Bektaş, Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'u makamında ziyaret etti.
 
Tonbul, ziyaretlerinden dolayı Nihat Demir ve Cemil Bektaş'a teşekkür etti. Demir ve Bektaş Tonbul'a 1461 Trabzon takımı formasını hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor