Zıvalıoğlu: Transferler kampa yetişecek

PTT Birinci Lig'de mücadele edecek olan 1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, açıklamalarda bulundu.Transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Zıvalıoğlu, "Şimdiye kadar renklerimize 5 oyuncu bağladık. Kulübümüze uygun transfe

Zıvalıoğlu: Transferler kampa yetişecek

PTT Birinci Lig'de mücadele edecek olan 1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, açıklamalarda bulundu.

Transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Zıvalıoğlu, "Şimdiye kadar renklerimize 5 oyuncu bağladık. Kulübümüze uygun transferler yapıyoruz. Ramazan bayramının 3. günü Erzurum kampımız başlayacak. Yabancı ve yerli transferleri kampa yetiştirmeye çalışıyoruz" dedi.

Takımın çalışmaları hakkında da bilgi veren Zıvalıoğlu, "6 Gündür kendi tesislerimizde günde çift mesai yaparak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu 6  günlük süreçte verimli bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Kuvvete ve taktiğe dayalı çalışmalar yaparak eksiklerimizi kapatıyoruz. Erzurum"da yapacağımız kampta ise bol bol maç yaparak lige hazır hale geleceğiz" şeklinde konuştu.

Zıvalıoğlu; "Taraftarlarımız merak etmesin. Bu sezon kendilerini zevk veren bir 1461 Trabzon izlettireceğiz. Bunun içinde gece gündüz çalışıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor