Zıvalıoğlu taraftardan destek istedi!

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Adanaspor'la yapacakları maçta taraftardan destek istedi.     Zıvalıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 28 Kasım Cumartesi günü sahalarında oynayacakları maça odaklandıklarını b

Zıvalıoğlu taraftardan destek istedi!
PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Adanaspor'la yapacakları maçta taraftardan destek istedi.  
 
Zıvalıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 28 Kasım Cumartesi günü sahalarında oynayacakları maça odaklandıklarını belirtti. 
 
Taraftardan destek beklediklerini dile getiren Zıvalıoğlu, "Taraftarımızın desteğiyle Adanaspor maçını kazanacağız. Kendi oyun felsefemizle oynarsak yenemeyeceğimiz takım yok. Karşılaşmaya çok iyi konsantre olarak haftayı üç puanla kapatıp, Ziraat Türkiye Kupası'nda çarşamba günü Pazarspor ile oynayacağımız karşılaşmaya moralli çıkmak istiyoruz" diye konuştu. 
 
Vartaş Elazığspor mağlubiyetinden sonra takımın bir galibiyete ihtiyacı olduğunu vurgulayan Zıvalıoğlu, "Bu karşılaşmadan istediğimiz sonuçla ayrılıp, mücadelemize devam etmek istiyoruz. Adanaspor karşısında en büyük desteğimiz taraftarımız olacak. Onların desteğiyle müsabakadan galip ayrılmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı. 
 
Sakatlığı bulunan ve kart cezası olan futbolcuların yokluğunu mazeret görmediklerini ifade eden Zıvalıoğlu, "Adanaspor maçında bu futbolcularımızın yerini dolduracak oyuncularımız var. Sakat sporcularımızın yokluğunu aratmayacaklarına inanıyorum. Bizim tek istediğimiz iyi bir oyunla galip gelmek" şeklinde konuştu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler