Zıvalıoğlu: "Milli arayı en iyi şekilde..."

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi.    PTT 1. Lig'in 12. hafta müsabakasında 21 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak olan 1461 Trab

Zıvalıoğlu: "Milli arayı en iyi şekilde..."
1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi. 
 
PTT 1. Lig'in 12. hafta müsabakasında 21 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'da, teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu açıklamalarda bulundu.
 
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi bir şekilde değerlendirdiklerini belirten Zıvalıoğlu, "Elazığspor karşılaşmasından üç puanla ayrılarak galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Ligde en son Karabükspor ile 1-1 berabere kaldık. Çok güzel bir oyun sergiledik. Fakat aşırı yağmur nedeniyle duran toptan yediğimiz golle beraberliğe razı olduk. Üç puan almayı hedeflemiştik ancak çok istememize rağmen duran toptan yediğimiz golle bir puan aldık. Daha önümüzde çok maç çok puan var. Şimdi milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirip, deplasmanda oynayacağımız Elazığspor maçından 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.
 
Takımda cezalı olan Aytaç ve Yoann'ın Elazığspor maçında forma giyemeyeceğini belirten Zıvalıoğlu, "Bu oyuncuların yanı sıra sakat olan Ziya Alkurt da takımdaki yerini alamayacak. Hedeflediğimiz puanın devre arasına kadar yakalamak istiyoruz. Bu doğrultuda da hedeflediğimiz puana yakınız. Güçlü rakiplerimizi yenerek hedeflerimize ulaşmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler