Zirveyi kimseciklere vermeyiz

Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta 4 karşılaşmayla başlarken, Trabzonspor liderliğini sürdürdü.Deplasmanda, küme düşmeme mücadelesi veren Sivasspor ile karşılaşan Trabzonspor, çok zorlandığı karşılaşmadan 3-2'lik skorla galip ayrılmayı başardı. Bordo-mavili

Zirveyi kimseciklere vermeyiz

Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta 4 karşılaşmayla başlarken, Trabzonspor liderliğini sürdürdü.

Deplasmanda, küme düşmeme mücadelesi veren Sivasspor ile karşılaşan Trabzonspor, çok zorlandığı karşılaşmadan 3-2'lik skorla galip ayrılmayı başardı. Bordo-mavililerin gollerini Jaja ve Burak (2) kaydederken, evsahibi Sivasspor'da ise Grosicki ve Kamanan gollere imza atan isimler oldu.

Şampiyonluk yarışından oldukça uzakta kalan Galatasaray ise deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaştı. Evsahibi Gaziantepspor sahadan Sosa'nın golüyle 1-0 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, Türkiye Kupası'ndan sonra ligde de rakibine yenilerek, kötü bir haftayı geride bıraktı.

Ligdeki diğer maçlarda ise küme düşme hattını çok yakından ilgilendiren mücadelede Bucaspor, Konyaspor'u 3-2 yenerek, rahat bir nefes aldı.

İstanbul'daki maçta, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan konuk başkent ekibi, 6 ay sonra sahalara dönen golcüsü Mustafa Pektemek'in golüyle 1-0 galip ayrılmayı başardı. Bu sonuçla Gençlerbirliği biraz olsun küme düşme hattından uzaklaştı.

Spor Toto Süper Lig'de puan durumu ve yarın yapılacak maçların programı ise şöyle:

PUAN DURUMU

puan_durumu.20110212231913.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor