Zirvenin adı FIRTINA!

Ligde 9. haftada ikisi dün oynanan 5 maç geride kalırken, Trabzonspor, sahasında 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Gençlerbirliği'ni 3-1 yendi. Bordo-mavililerin gollerini Burak, Jaja ve Umut kaydederken, Gençlerbirliği'nin tek golü ise Serkan'dan geldi. Bu

Zirvenin adı FIRTINA!

Ligde 9. haftada ikisi dün oynanan 5 maç geride kalırken, Trabzonspor, sahasında 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Gençlerbirliği'ni 3-1 yendi. Bordo-mavililerin gollerini Burak, Jaja ve Umut kaydederken, Gençlerbirliği'nin tek golü ise Serkan'dan geldi. Bu sonuçla puanını 20'ye yükselten Trabzonspor, maç fazlası ve averajla Bursaspor'un üstünde yer aldı.

Başkent ekibi Gençlerbirliği ise yeni teknik direktörü Ralf Zumdick ile çıktığı ilk maçtan yenilgiyle ayrılarak, kötü gidişini sürdürdü. Kırmızı-siyahlılar, 8 puanla 14. sırada kaldı.

Günün diğer maçlarında ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor'u, Medical Park Antalyaspor da Konyaspor'u aynı sonuçla 1-0 yenerek, 3 puanın sahibi oldular.

Ligde yarın Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçının yanı sıra Ankaragücü-Bursaspor ve Manisaspor-Kasımpaşa karşılaşmaları oynanacak.

Spor Toto Süper Lig'de oluşan son puan durumu ise şöyle;

puan_duruma2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor