Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün

 Ziraat Türkiye Kupası'nda, 5. Tur karşılaşmaları bugün başlıyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda, bugün 4 maç oynanacak. 1461 Trabzon saat 19 00 da deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda günün ilk maçı Altay ile Bur

Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün

 Ziraat Türkiye Kupası'nda, 5. Tur karşılaşmaları bugün başlıyor.

 Ziraat Türkiye Kupası'nda, bugün 4 maç oynanacak. 1461 Trabzon saat 19 00 da deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda günün ilk maçı Altay ile Bursaspor arasında oynanacak. Alsancak Stadı'nda saat 13.00'te başlayacak  

Gaziantepspor ile Sivasspor arasında oynanacak günün ikinci maçı ise Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma saat 15.30'da başlayacak.

Türkiye Kupası'nda aynı gün oynanacak diğer müsabakada ise Eskişehirspor ile Kardemir D.Ç. Karabükspor karşılaşacak. Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanacak . Maçın  başlama saati 18.00.

 Galatasaray- 1461 Trabzon karşılaşması Kupa'da günün son maçı olacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak müsabaka ATV'den canlı olarak izlenebilecek.

 Tek maç eleme usulüne göre,  oynanacak maçlarda tur atlayan takımlar grup aşamasına yükselecek

Ziraat Türkiye Kupası'nda bugünün program şu şekilde:

 11 Aralık Salı

 13:00 Altay - Bursaspor

15:30 Gaziantepspor - Sivasspor

18:00 Eskişehirspor - Kardemir Karabükspor

19:00 Galatasaray - 1461 Trabzonspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor